About me


Välkommen till min blogg!
Här delar jag med mig av allt vackert jag ser i mitt liv. Unika hem och trädgårdar, sensuella platser, sinnrika gör-det-själv idéer och möten med duktiga designers, fotografer, stylister, arkitekter och andra kreativa personer. Mitt mål är att min blogg ska bli en plats där du kan hämta nya idéer, få nys om nya produkter, designers och inköpskällor.

Jag bor sedan två år tillbaka i en lägenhet med mina två barn Zelma och Theodor (varannan vecka) och min underbara vovve Tiger (en chokladbrun cockerpoo) i ett alldeles nybyggt hus i Västra Hamnen i Malmö. Min egen inredningsstil är ljus och Skandinaviskt ren. Mitt hem innehåller en samling kära möbler och prylar, en del har jag levt med länge en del har jag ärvt och en hel del har jag köpt på resor.

Semester, om jag får någon, tillbringar jag på Hallands Väderö, i en alpstuga i Chamonix eller på stranden i Tarifa med min surfingbräda.

Även om jag älskar att bo mitt i stan, kunna cykla eller gå överallt, så har naturen och särskilt havet en speciell plats i mitt hjärta. Jag vill se himmeln och allra helst havet från köksfönstret. Just nu ser jag Turning Torso från köket och Öresund från sovrummet!

Skribent & Stylist
Jag har arbetat med reklam och media sedan jag slutade plugga marknadsföring och sociologi för ungefär 20 år sedan. Har varit anställd projektledare och copywriter på reklambyrå följt av år som freelance skribent och stylist. Du kan hitta mina reportage i tidningar som Femina, Sköna Hem, Plaza Interiör, Allas, Allt om Fritidshus och Leva&Bo.

Kontakta mig
Jag vill gärna höra ifrån dig! Lämna gärna en kommentar till mina inlägg eller e-mejla mig på
cecilia.grender ( a ) gmail.com